neděle 1. března 2015

Luxusní sluchátka Dolce&Gabbana. To mě baví

Čas od času se na mole objeví něco, co mě zahřeje na duši a upevní mě v přesvědčení, že móda je, díky bohu, pořád ještě hra. Jako třeba cool sluchátka Dolce&Gabbana.





Foto: style.com

úterý 17. února 2015

Konec nudné Tory Burch...?

Bůh a Tory mi snad odpustí. Značka Tory Burch pro mě vždy byla synonymem nudy. Viděla jsem schopnou podnikatelku, která si splnila sen a založila vlastní módní značku. Vsadila na nezáživnou středoproudou módu, kterou vezmou za vděk bohatší Američanky bez fantazie. Modrobílé květinové tapety a luxusní porcelánový set. O víkendu na pólo, v létě do Hamptons. 

Při sledování její poslední přehlídky v rámci NYFW se ale moje představa začala hroutit. Tory ukázala, že se nebojí trochu zariskovat a že to chce i po svých zákaznicích. Naservírovala jim šťavnatou směsici výrazných vzorů, výšivek, textur, došlo na ponožky v sandálech i na obligátní styl 70. let. Vše z druhé strany jistil ženami milovaný bias cut a zemitá paleta barev. Zase aby toho nebylo příliš najednou.

Bylo to fajn a celou řadu jednotlivých kousků z téhle kolekce bych brala hned. Tory nám sice nepřinesla nic zbrusu nového a dosud neobjeveného, ale který z návrhářů ano? Našlápnuto má víc než dobře. Možná za další dvě tři sezóny budu moct bez váhání říct, že jsem se v Tory Burch mýlila.

 







www.toryburch.eu

sobota 7. února 2015

Hudební klip, ve kterém chci žít

Při sobotním bezcílném bloumání po Youtube jsem narazila na starou dobrou Gwen a její video Cool. To je klip, ve kterém bych chtěla žít!!

Nechápu, co mě to popadlo, protože jsem nikdy předtím o něčem podobném neuvažovala... To asi ten retro účes, červené rty, vysoký pas, moře, slunce a Ital k tomu.