pátek 28. února 2014

Current cravings: Cashmere sweater


Moc bych si přála kašmírový svetr. Pravý. Až bude vynalezen takový, který nepouští, jdu do toho.

Do té doby je to věc ryze nepraktická. Koho by taky bavilo mít neustále chlupy v puse, v očích, na všem a na všech, kteří se přiblíží na vzdálenost menší než 1 metr?

Nebo to k němu prostě patří? A jsou blogerky a fashion insiders vůči pouštění chlupů imunní? Jak má člověk žít s kašmírem ten real life?




tumbrl, weheartit

úterý 25. února 2014

One good thing


Kdybyste si tento týden měla koupit jen jednu věc, třeba jen tak pro radost, máme pro vás tip!

Tuhle dokonalou kombinaci kovových hrotů a elegantních perel můžete zrovna teď koupit v H&M za snesitelných 179,-. Aneb alternativa pro nedosažitelné Antipearle.

Já už jsem je vyzkoušela s pánskou bílou košilí, sametovým topem i šedým oversized svetrem. Náušnice pokaždé vytáhly outfit o level výš!




pinterest.com

sobota 22. února 2014

Debut Jeremyho Scotta pro Moschino

Módní přehlídky jsou v dnešní době především show. Přibližně čtvrtina z odprezentovaných modelů už se nikdy znovu nevyrobí, značky finančně profitují jinde, hlavně z pre-kolekcí. 

I v dnešní době ale přehlídky svůj význam mají. Je to především to obrovské haló kolem a nedocenitelné postrčení značky v sociálních sítích.

Na jedno takové dokonalé show se můžete podívat hned teď. Jeremy Scott se před dvěma dny poprvé předvedl jako kreativní ředitel italské značky Moschino touhle kolekcí na podzim a zimu 2014. A jak už je u něho ve zvyku, nuda to rozhodně nebyla.


sobota 15. února 2014

RALPH LAUREN Fall 2014/2015


Od chvíle, co před pár dny předvedl v rámci NYFW svou podzimní kolekci Ralph Lauren, se nemůžu nabažit jemných barev, měkoučkých pletenin a luxusních kožichů.

A česká hvězda Hana Jiřičková už je jen takový bonus!





style.com

pondělí 10. února 2014

Federer - Nadal - Tip na zítřejší večer




Již zítra se podzemí na pražském Malostranském náměstí promění v tenisové utkání. Jak je to možné?

Od 19:30 totiž začíná představení Federer - Nadal v A studio Rubín. Na článek z téhle kulturní události se můžete těšit již brzy!

Avokádová slast

Avokádová pomazánka nebo-li quacamole po česku. Zdravá a rychlá svačinka, kterou můžete servírovat i jako předkrm pro přátele.
Postup je velice jednoduchý. Rozpůlíte avokádo, odstraníte pecku a vydlabete do misky. Snažte se vyškrábat vše, aby zůstala jen slupka, u které je nejvíce minerálů. Avokádo v misce rozmačkejte a přidejte trochu červené cibulky, česneku a cherry rajčátek. Nakonec zakapejte trochou šťávy z citronu, ochuťte solí, kořením chilli nebo čerstvou chilli papričkou, kdo má rád ostré, a čerstvým koriandrem.

Podávejte v misce s tortillovými lupínky nebo rovnou na bagetkách či toustech.

Ptáte se, proč nepíšu, kolik je čeho potřeba? Protože tady opravdu záleží na chutí každého z vás. Ale pro představu…1 avokádo, 4 rajčátka, stroužek česneku, čtvrtka cibule, lžička citronové šťávy a špetka koření :-) Pro čtyři osoby úplně stačí.

Dobrou chuť!

Tip! Pecku zasaďte do květináče špičkou nahoru.  Po čase se budete pyšnit svým vlastním avokádem.

Proč jíst tuhle exotickou pochoutku se dozvíte již brzy.

neděle 9. února 2014

MANGO SPRING 2014 CATALOGUE


Poprvé je k vidění kompletní Mango katalog na jaro/léto 2014. Nádhernou Dariu Werbowy fotil na Kanárských ostrovech Josh Olins, o styling se postaral Alastair McKimm.

Při pohledu na fotky se nemůžeme dočkat vyšších teplot ještě víc než je běžné!










mango.com

sobota 8. února 2014

NET-A-PORTER print magazine

Taky nedáte čas od času dopustit na poctivý tištěný časopis? Víme všichni, že mezi těmi českými moc na výběr není, proto pravidelně objednávám ze zahraničí. Naposledy třeba Industrie.

S vlastním tištěným magazínem teď přichází NET-A-PORTER.com. S novým číslem Porter se budete moci potkat šestkrát za rok, první je k mání za 10 euro zde.

Tady je malá ochutnávka z časopisu. Pokud ho už máte přečtený, dejte nám vědět, zda stojí za to zařadit ho mezi pravidelnou četbu!




net-a-porter.com

pátek 7. února 2014

Current cravings: Woolen trench coat


Únor je nesnesitelný měsíc. Energii načerpanou o Vánocích už člověk dávno vypotřeboval a jaro je pořád v nedohlednu. Nemůžu se zbavit pocitu, že všechny (slovy dva) moje kabáty jsou ošuntělé a okoukané.


Proto se aspoň kochám pohledem na tenhle dokonalý vlněný, nebo možná ne až tak moc vlněný, trench coat. A ani trochu M. nezávidím, že ho může nosit k oufitu bez ponožek. V únoru.




tumbrl, stylelovely.com/mydailystyle