neděle 13. dubna 2014

Nedělní inspirace: Beautiful Fül



Zasněte se se mnou. V parném létě projet Kalifornii ve starém americkém korábu. Po boku potetovaného, za všech okolností stylového chlápka, který ví, co je to brilantina na vlasy. Když vás přepadne hlad, zastavíte se v bistru na poctivý burger a milkshake hustý tak, že v něm stojí brčko. Pro tu správnou atmosféru hodíte pár drobných do jukeboxu a večer zakotvíte v téměř historickém motelu, na jehož zahradě objevíte vypuštěný bazén zapadaný listím a vyšisovaná, pruhovaně polstrovaná lehátka.

Jedna část mého já vždycky tíhla k dobám Pomády a stylu pin-up girls. Úzký pas, rudé rty, natupírované vlasy. Pro mě esence opravdové ženskosti, kterou sama nosit neumím a možná právě proto se na ní tak ráda koukám. O těch mužských protějšcích 50. let ani nemluvě. James Dean a víc není potřeba dodávat.

Pokud se taky občas myšlenkami zatouláte za oceán nějakých 60 let zpátky, neměl by uniknout vaší pozornosti jarní lookbok značky Beautiful Fül. Před čtyřmi lety ji v Los Angeles založil návrhář pánské módy Alejandro Rodriquez.

Jarní lookbook je z módního hlediska plný košil, denimu a džínoviny. Co na něm ale oceňujeme nejvíc je atmosféra. A tak by to u lookbooků mělo být.

Kromě fotek vzniklo i video, které najdete na beautifulful.com.










hypebeast.com

Žádné komentáře:

Okomentovat